ΕΛΠ – Χρόνος Υλοποίησης / Τόπος Διεξαγωγής

Το πρόγραμμα θα διεξάγεται στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, με ενάρξεις που θα ανακοινώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
ΑΘΗΝΑ

Τα μαθήματα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα (17:00 – 22:00 καθημερινές απόγευμα), στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού κέντρου της Epsilon Net, που βρίσκονται στη Λεωφ. Συγγρού 120 (100 μέτρα από το μετρό, γραμμή προς Aγ. Δημήτριο, στάση Συγγρού – Φιξ, έξοδος Δράκου).

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα μαθήματα γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή απόγευμα 17:00 – 22:00 ή Παρασκευή 17:00 – 22:00 και Σάββατο πρωί 09:30 – 15:30, στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού κέντρου της Epsilon Net, που βρίσκεται στην Πάροδο 17ης Νοέμβρη 87, Ζώνη ΕΜΟ, Πυλαία (στο δρόμο για την κλινική “Γένεσις”, Λεωφορείο ΟΑΣΘ Νο 14 & 14Α Άνω Τούμπα).

 

WEBINAR – ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο και εξ’ αποστάσεως (webinar). Όλα τα webinar θα προβάλλονται από το κανάλι epsilonnet.tv. Μπαίνοντας στο κανάλι σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσετε και όλα τα σεμινάρια που έχουν προηγηθεί. Επιλέξτε το σεμινάριο που σας ταιριάζει και παρακολουθήστε στον δικό σας  Η/Υ είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο, χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία σας στον τόπο διεξαγωγής των μαθημάτων γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο.