Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ημερομηνία Έναρξης
Διάρκεια
0 hours
Κόστος
Εξέταση - Πιστοποίηση

Εισηγητής: 

 

Εισηγητές με Μακροχρόνια επαγγελματική, αλλά και Ακαδημαϊκή εμπειρία.

Η Epsilon Training, ως κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας επαγγελματικής κατάρτισης με επιτυχή δραστηριότητα για περισσότερα από 20 έτη αξιοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές διδασκαλίας με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εκπαιδευόμενων και του επαγγελματικού τους προφίλ, με τελικό στόχο την τεχνική & επαγγελματική τους εξέλιξη στην Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Αφορά τα τμήματα Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού των επιχειρήσεων, τους υπεύθυνους Εκπαίδευσης και το σύνολο των στελεχών κάθε επιχείρησης, που θα ήθελε να σχεδιάσει και να οργανώσει εκπαιδευτικά προγράμματα για τα στελέχη της εταιρείας του.

Ενδοεπιχειρησιακή Κατάρτιση

Σχεδιάζοντας προγράμματα κατάρτισης στοχευμένα στις ανάγκες της επιχείρησής σας, μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά τους εργαζόμενους σας να γίνουν αποδοτικότεροι στην εργασία τους.

  • Μπορείτε να δηλώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα Συμμετοχής και κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που θα θέλατε.
  • ή μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, τηλεφωνικά στο 211 500 7000 και 2310 98 1700 ή με e mail στο info@epsilontraining.gr και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης, θα σας εξυπηρετήσει.

Δήλωσε Συμμετοχή

Προέκυψε κάποιο σφάλμα

Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά σε λίγο

Επιτυχής Εγγραφή

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.